Hoe?

Alle boeken staan in onze online catalogus. Een overzicht van onze kinder- en jeugdboeken vind je in deze lijst (Excel - 612 kB). Met je lenersnummer en geboortedatum kan je meteen je boek bestellen in de catalogus. Je kan ook werken via je persoonlijke pagina. Daar kan je zien welke boeken je al eens geleend hebt. Ga daarvoor naar de website van Luisterpuntbibliotheek en klik op de knop ‘Mijn luisterpunt’. 
 

Eenmaal je een boek hebt aangevraagd, wordt dit naar je thuis opgestuurd. Je mag het 4 weken houden en eventueel nog eens verlengen. Als je klaar bent, steek je de cd-rom terug in het doosje waarin je het ontvangen hebt. Je moet het wel met de blinkende kant naar buiten steken! Dan steek je het gewoon in de bus, zonder postzegel, en de post bezorgt het terug aan ons.

Je kan er ook voor kiezen om Daisy-boeken te downloaden of te streamen. In tegenstelling tot bij een Daisy-boek op cd-rom is er bij een Daisy-online-boek geen uitleentermijn.  Meer info over Daisy-online vind je op de website van Luisterpuntbibliotheek.