Welkom bij Ik haat lezen!

Een jongen luistert naar een Daisy-boek op zijn tablet terwijl hij meeleest in het gedrukte boek. Hij wordt geflankeerd door de tekst: Ik haat lezen presenteert: Stream je luisterboek! Dyslexie? Ga voor een luisterboek! Check ikhaatlezen.be en download de anderslezen-app

Zag jij de nieuwste Ik haat lezen-poster al? Centraal staat de geweldige en gratis anderslezen-app, waarmee je eenvoudig en snel Daisy-boeken leest op je smartphone of tablet! Hieronder lees je er meer over.

Graag een poster of enkele van onze nieuwe bladwijzers? Stuur ons gerust een mailtje

 

 

Maak van je tablet of smartphone een Daisy-speler!

Logo anderslezenKen jij de anderslezen-app al? Met deze gratis app maak je in een handomdraai een hippe Daisy-speler van je tablet of smartphone! Je kan genieten van dezelfde voordelen als bij een klassieke Daisy-speler: je kan het boek trager of sneller laten voorlezen, stiekem vooruit bladeren en nog veel meer.

De app is automatisch verbonden met de Mijn Luisterpunt-boekenplank, zodat je meteen kan beginnen lezen nadat je een boek hebt aangevraagd. Je kan je Daisy-boeken streamen, maar ook downloaden, zodat je ze altijd en overal kan lezen! 

Hoe ga je te werk?

1. Download de anderslezen-app uit de App Store (voor iOS-toestellen, zoals je iPhone of iPad) of de Play Store (voor Android-toestellen, zoals Samsung, Huawei, ...).

2. Open de app en log in met het lenersnummer dat je van Luisterpunt kreeg als gebruikersnaam. Als wachtwoord gebruik je je geboortedatum.

3. Je komt terecht op je boekenplank en kan meteen beginnen lezen! 

  • Nog geen boeken op je boekenplank? Log in op Mijn Luisterpunt, snuister door onze catalogus en zet tot maximaal 5 boeken tegelijk op je online boekenplank.

Daisy-online-boeken: ook in de bib bij jou om de hoek!

Nog geen lid bij Luisterpunt? Weet je dat je sinds kort ook in je plaatselijke bibliotheek terecht kan voor Daisy-online-boeken? Het enige dat je moet doen is je inschrijven aan de balie. Je krijgt van de bib een lenersnummer mee naar huis, waarmee je meteen zelf Daisy-online-boeken op je boekenplank kan zetten én kan inloggen in de anderslezen-app. Uiteraard kan de bibmedewerker ook voor jou je boekenplank vullen. Een extra voordeel om in je plaatselijke bib lid te worden: je kan meteen ook het gedrukte boek mee naar huis nemen!

Meer info in je bibliotheek!